Pypkewei 3 | 9284 SB | Augustinusga
+31 (0)6 3960 3397

Appartement 1

Warm en stijlvol

Appartement 1 is een stijlvol ingericht verblijf en heeft een warme huiselijke uitstraling, de kamer voelt als thuis .De kamer is voorzien van een eigen keuken en een eigen badkamer ,In de badkamer vind u een een douche toilet en een whirlpool bad.

In de buitenomgeving vind u niets anders dan rust en wijde uitzichten over de vele landerijen en akkers waar regelmatig hertjes lopen te grazen. En door de centrale ligging van Augustinusga bent u omringt door vele gezellige dorpen met vele leuke winkels, restaurants en bezienswaardigheden.

Inbegrepen

Bijzonderheden & Opties

Prijzen | Appartement 1

Tijden inchecken | uitchecken

Reserveren

Middels de kalender hiernaast kunt u een reserveringsaanvraag indienen door de gewenste aankomst- en vertrekdatum te selecteren. Bij akkoord zal uw aanvraag via de e-mail aan u worden bevestigd.

  1. Kies een aankomst en vertrekdatum en klik op de knop “Verder”.
  2. Selecteer het appartement, het aantal personen en klik op de knop “Verder”.
  3. Vul uw persoonlijke gegevens in en klik op de knop “Verstuur”.

Uw aanvraag is nu verzonden en u ontvangt van ons automatisch een bevestigingsmail met daarin alle benodigde informatie en overzicht van uw reservering. Na ontvangst van uw betaling is uw reservering voltooid en zijn de gereserveerde dagen definitief aan u toegekend. Zie onze algemene voorwaarden voor annulering en restitutie.

Liever telefonisch reserveren?

Bel ons dan via +31 (0)6 3960 3397 en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Of stuur een e-mail via onze contactpagina.

RESERVERINGSKALENDER

Meer foto's appartement 1 & omgeving

Scroll to top