Pypkewei 3 | 9284 SB | Augustinusga
+31 (0)6 3960 3397

Algemene voorwaarden

Op deze pagina treft u onze algemene voorwaarden aan. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd zonder vooraankondiging worden gewijzigd. 

 1. Verhuurder 
 2.  Gastenverblijf ’t Pypke
 3. Pypkewei 3 | 9284 SB | Augustinusga
  Tel: +31 (0)6 3960 3397
  E-mail: via contactformulier op deze website ( het e-mail adres wordt hier bewust niet weergegeven om SPAM robots te weren. )

 4. Hoofdhuurder
  Onder de “hoofdhuurder” wordt verstaan de persoon die de reservering plaats. Deze persoon dient minimaal 18 jaar of ouder te zijn en een vaste woon- of verblijfplaats te hebben. De hoofdhuurder is de eindverantwoordelijke persoon t.o.v. alle eventuele medehuurders.


 5. Website en informatie
  Wij doen ons uiterste best alle op deze website vermelde informatie zoals teksten, prijzen, foto’s, beschikbaarheidsdata en andere uitingen zo juist en actueel mogelijk te houden. Aan eventuele fouten kunnen geen rechten worden ontleend en accepteerd Gastenverblijf ’t Pypke geen enkele aansprakelijkheid.


 6. Huisdieren
  In het gehele complex van Gastenverblijf ’t Pypke, alsmede in de drie appartementen 1, 3 en 5, zijn huisdieren NIET toegestaan.


 7. Roken
  In het gehele complex van Gastenverblijf ’t Pypke, alsmede in de drie appartementen 1, 3 en 5, is roken NIET toegestaan.


 8. Betaling
  Betaling van de reservering kan vooraf middels bankoverschrijving of contant bij aankomst op de dag van de reservering.


 9. Annulering
  Een annulering dient zo spoedig mogelijk te worden doorgegeven. Hier worden vooralsnog geen kosten aan verbonden. Bij een reeds betaalde factuur zal het totaalbedrag van de reservering binnen 7 werkdagen worden teruggestort op uw bankrekening.


 10. Toeristenbelasting
  Alle vermelde tarieven en prijzen bij Gastenverblijf ’t Pypke zijn inclusief BTW. en exclusief toeristenbelasting.


 11. Aansprakelijkheid
  De hoofdhuurder is volledig aansprakelijk voor eventueel gemaakte schade, vermissing en andere onvolkomenheden in en om het complex en in de drie appartementen.
  De ontstane kosten zullen volledig worden verhaald op de hoofdhuurder, ongeacht of deze door eventuele medehuurders van de hoofdhuurder zijn ontstaan.


 12. Akkoord
  Bij een reservering geeft u als hoofdhuurder en eventuele medeverhuurders aan akkoord te gaan met op deze pagina vermelde voorwaarden.

Datum laatste wijziging: 27-11-2021

Scroll to top